Εξοπλισμός Καταστημάτων

Ο Εξοπλισμός Καταστημάτων κατασκευάζεται αποκλειστικά από την εταιρία Angelina Mannequins-Shopfitting με την παραγωγή των προϊόντων να γίνεται εξολοκλήρου στην πλήρως καθετοποιημένη μονάδα της εταιρίας.
Η εταιρία ειδικεύεται στην κατασκευή και επεξεργασία μετάλλου και ξύλου στο χώρο του retail ενώ παρέχεται η υπηρεσία της μεταφοράς και τοποθέτησης των κατασκευών. 
Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει Συστήματα Προβολής και Κρέμασης, Έπιπλα και Σταντ προσφέροντας απεριόριστες επιλογές στον επαγγελματία που επιθυμεί να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα λαμβάνοντας υπόψη την πρακτικότητα που απαιτεί ένα Retail Κατάστημα.
Το σχεδιαστικό τμήμα της εταιρίας εξετάζοντας το χώρο που διαθέτει ο εκάστοτε πελάτης, το προϊόν προς πώληση αλλά και την προσωπική αισθητική που επιθυμεί να προσδώσει ο επαγγελματίας στο κατάστημά του, παρουσιάζει προτάσεις οι οποίες συνδυάζουν όλα τα απαιτούμενα στοιχεία ώστε το τελικό αποτέλεσμα να εντυπωσιάζει και να ενισχύει τις πωλήσεις.
Παράλληλα προσφέρεται η δυνατότητα κατασκευής εξοπλισμού για τον οποίο ο πελάτης έχει έτοιμα σχέδια, υποστηρίζοντας τις σχεδιαστικές του προτάσεις και διατηρώντας στο ακέραιο τις κατασκευαστικές λεπτομέρειες που επιθυμεί. 
Η κατασκευαστική εμπειρία της εταιρίας συνοψίζεται στο μεγάλο όγκο κατασκευών που έχει ολοκληρώσει για Καταστήματα Ένδυσης, Υπόδησης, Λευκών Ειδών, Accessories, Παιχνιδιών, Φαρμακεία, Βιβλιοπωλεία, Εκθεσιακά Περίπτερα, Πολυκαταστήματα και σε Ξενοδοχειακό Εξοπλισμό.
Επισκεφτείτε την Gallery με τα Projects Εξοπλισμού προκειμένου να δείτε ενδεικτικά ολοκληρωμένες κατασκευές καταστημάτων που έχει πραγματοποιήσει η εταιρία Angelina Mannequins-Shopfitting.

1 Προϊόν(τα)

ανά σελίδα

1 Προϊόν(τα)

ανά σελίδα