Κούκλες Μουσείου

Οι Εύκαμπτες Κούκλες της εταιρίας Angelina Mannequins-Shopfitting, σχεδιάζονται και παράγονται αποκλειστικά στην Ελλάδα με γνώμονα την τεχνική αρτιότητα και χρηστικότητα η οποία εξασφαλίζεται με την ευελιξία των κινήσεων της κούκλας.
Για περισσότερα από 20 χρόνια, αυτό το μοναδικό στο είδος του προϊόν, χρησιμοποιείται από Μουσεία, Συλλέκτες, Θέατρα, Εικαστικές Εκθέσεις, Χώρους Τέχνης αλλά και Εμπορικά Καταστήματα προσφέροντας εξαιρετικές δυνατότητες απεικόνισης και αναπαράστασης.
Η καινοτομία τους συνίσταται στην ευελιξία και τις απεριόριστες δυνατότητες δημιουργίας στάσεων που παρέχουν στο χρήστη. Προσφέρουν το πλεονέκτημα της άμεσης προσαρμογής σε οποιαδήποτε κίνηση ακόμα και πέρα των δυνατοτήτων του ανθρώπινου σώματος, χωρίς να καταστρέφονται, ενώ η επαναφορά τους σε πρότερη ή νέα στάση είναι εξαιρετικά εύκολη.
Οι Εύκαμπτες Κούκλες της εταιρίας, είναι οι μοναδικές που παράγονται στην Ευρώπη, ενώ τα τελευταία 10 χρόνια έχουν επιλεγεί από ιστορικά Ευρωπαϊκά Μουσεία, επιβεβαιώνοντας τη διαχρονικότητα των προϊόντων τόσο στο πρακτικό όσο και στο αισθητικό κομμάτι.
Κατασκευάζονται από άριστης ποιότητας μαλακή πολυουρεθάνη, με δομή εύκαμπτου μεταλλικού σκελετού και επένδυση βαμβακερού υφάσματος, το οποίο εγγυάται την προστασία των ευαίσθητων προβαλλόμενων ενδυμάτων.
Η γκάμα περιλαμβάνει Ανδρικές, Γυναικείες, Εφηβικές και Παιδικές κούκλες καλύπτοντας κάθε πιθανή ανάγκη ακόμα και για τα αυθεντικά εκθέματα του περασμένου αιώνα.
Επίσης παρέχεται η δυνατότητα προσαρμογής της εμφάνισης με τη χρήση τεχνικών γλυπτικής.
Επισκεφτείτε τη Gallery των Κουκλών Μουσείου προκειμένου να δείτε ενδεικτικές φωτογραφίες των προϊόντων.