Μπούστα Ραπτικής

Τα Μπούστα Ραπτικής της εταιρίας Angelina Mannequins-Shopfitting κατασκευάζονται εξολοκλήρου στην Ελλάδα, στην κάθετη μονάδα παραγωγής που διαθέτει η εταιρία, με γνώμονα την άριστη ποιότητα του τελικού προϊόντος.
Οι Κούκλες Ραπτικής της εταιρίας εξοπλίζουν, εδώ και 30 έτη, τα περισσότερα καταστήματα και atelier της Ελλάδας ενώ τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί και η εξαγωγική δραστηριότητα εξασφαλίζοντας στα προϊόντα της εταιρίας την ηγετική θέση στον κλάδο.
Η γκάμα των μπούστων περιλαμβάνει Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά μοντέλα ενώ η ποικιλία σε διαφορετικά νούμερα εξασφαλίζει την κάλυψη των αναγκών του εκάστοτε πελάτη.
Για την κατασκευή τους χρησιμοποιείται άριστης ποιότητας σκληρή πολυουρεθάνη, η οποία επενδύεται με 100% βαμβακερό λευκό ύφασμα ή πολυεστερικό μαύρο ύφασμα, με αποτέλεσμα το μπούστο να καρφιτσώνεται χωρίς να δημιουργείται ελάττωμα στην επένδυση ή στο εσωτερικό του.
Οι βάσεις καθώς και το κεφαλάκια κατασκευάζονται είτε από ξύλο είτε από μέταλλο. Για τις ξύλινες βάσεις και τον κορμό τους χρησιμοποιείται καπλαμάς και φυσική οξιά ενώ το φινίρισμά τους είναι διάφανο λούστρο. Στις ξύλινες βάσεις και τα ξύλινα κεφαλάκια παρέχεται η δυνατότητα βαφής λάκα στο χρώμα της του πελάτη. Οι μεταλλικές βάσεις κατασκευάζονται από λαμαρίνα με επιλογές φινιρίσματος σε inox, χρώμιο ή ηλεκτροστατική βαφή σε διάφορους χρωματισμούς.
Η εταιρία προσφέρει τη δυνατότητα κατασκευής Μπούστων Ραπτικής με customized εμφάνιση. Στην Gallery της σελίδας μας θα βρείτε ενδεικτικές φωτογραφίες των custom προϊόντων.

Είδη 37 εώς 53 από 53 στο σύνολο

ανά σελίδα

Σελίδα:
  1. 1
  2. 2

Είδη 37 εώς 53 από 53 στο σύνολο

ανά σελίδα

Σελίδα:
  1. 1
  2. 2