Ποιοι Είμαστε

Η Εταιρία Angelina Mannequins-ShopFitting ιδρύθηκε το 1988 με στόχο την παροχή εξειδικευμένων λύσεων και προϊόντων στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους του Retail και του Visual Merchandising. Η πολυετής πείρα στον τομείς των Κουκλών Βιτρίνας και του Εξοπλισμού Καταστημάτων έχει καθιερώσει την εταιρία Angelina Mannequins-Shopfitting ως βασικό παραγωγό και προμηθευτή προϊόντων και υπηρεσιών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Στα προϊόντα της εταιρίας συγκαταλέγονται οι κάτωθι παραγόμενες σειρές:

- Οι εύκαμπτες κούκλεςευέλικτες για οποιαδήποτε ειδική προβολή εκθεμάτων

- Τα μπούστα ραπτικής

- Ο custom εξοπλισμός καταστημάτων

ενώ μεγάλη ποικιλία διατίθεται επίσης σε κούκλες βιτρίνας με όλες τις συλλογές να είναι διαθέσιμες στον εκθεσιακό χώρο, Αράχθου 10, στο Μοσχάτο.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

το Σχεδιασμό των Προϊόντων           την Παραγωγή                     τη Μεταφορά και Τοποθέτηση


Η εταιρία διαθέτει καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής στα Οινόφυτα Βοιωτίας, 4.500m2, πλήρως εξειδικευμένη στην παραγωγή και επεξεργασία μετάλλου και ξύλου για retail καταστήματα. Η επεξεργασία των υλικών πραγματοποιείται εξολοκλήρου στις εγκαταστάσεις της εταιρίας ενώ όλες οι γραμμές παραγωγής είναι σύγχρονες και εξοπλισμένες σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις. Τέλος, οι διαδικασίες και διεργασίες παραγωγής είναι πιστοποιημένες με το Πρότυπο ISO 9001:2008.