Πολιτική Αποστολών

Η εταιρεία Angelina Mannequins-Shopfitting σας παρέχει τη δυνατότητα, μέσω της πληρότητας των περιγραφών των οποίων αναρτά στις σελίδες της, να έρχεστε σε άμεση επαφή με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας γρήγορα και εύκολα.

Η εταιρεία Angelina Mannequins-Shopfitting δεσμεύεται για την παράδοση/αποστολή των προϊόντων εντός 5 εργάσιμων ημερών, από την ημερομηνία εξόφλησης, μόνο όταν πρόκειται για ετοιμοπαράδοτα προϊόντα.

Σε διαφορετική περίπτωση, η οποία αφορά προϊόντα τα οποία δεν βρίσκονται σε απόθεμα, οι εργάσιμες ημέρες για την παράδοση καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.

Κόστος Αποστολής

Το Κόστος Αποστολής βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με το κόστος των προϊόντων και την τοποθεσία παράδοσης.

Συγκεκριμένα:

  • Εντός λεκανοπεδίου Αττικής και για αγορές άνω των 200€ (στο ποσό δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ) η παράδοση είναι δωρεάν με χρήση οχημάτων της εταιρίας.
  • Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί αποστολή με μεταφορική εταιρία/courier επιβαρύνεται με το κόστος των μεταφορικών.
  • Εντός λεκανοπεδίου Αττικής και για αγορές από 0-199,99€ (στο ποσό δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ) η παράδοση δεν είναι δωρεάν και θα ενημερώνεται ο πελάτης από την εταιρία.
  • Εκτός λεκανοπεδίου Αττικής και ανεξαρτήτου κόστους η παράδοση των προϊόντων γίνεται μέσω μεταφορικών εταιριών/πρακτορείων και το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη, ενώ ο ακριβής προσδιορισμός του προκύπτει κατόπιν συνεννόησης του πελάτη με το πρακτορείο της επιλογής του.